Az Azúr Vegyszerbolt rövid története

Az Azúr Vegyszerbolt története az 1950 évig nyúlik vissza, mert ekkor indult be a közvetlen lakossági, és közületi vegyszer árusítás, Magyarországon először!

Elsőként a Fővárosi Háztartási és Illatszerbolt Vállalat kötelékében lett nyújtva ez a szolgáltatás! Már ekkor kialakult a mostani profil nagy része, Általános iskolák, Középiskolák, Egyetemek, Kutató Intézetek kezdtek el itt vásárolni. Természetesen a magánvásárlók is előszeretettel keresték fel ezt az üzletet. Később a magánvállalkozások korában első számú beszerzési forrássá vált!

Az 1990-es évektől az Azúr Kereskedelmi Rt. hálózatában szerepelt az üzlet. Profilját megőrizve végig kizárólag Vegyszerboltként üzemelve. Az Azúr hálózat felszámolása után az üzlet önálló vállalkozásként folytatja tevékenységét, immár Azúr Vegyszer Kereskedelmi Kft. néven! Továbbra is kizárólag vegyszerüzlet a profilja. Közben folyamatosan fejlesztve az igényekhez igazítva a kínálatát.

Hagyományos vegyszerprofilja kiegészült a mostani korszerű követelményeknek is megfelelő vegyszerkínálattal, mind magánszemélyek, mind cégek részére! Kiegészült egy gyors beszerzésű nyugat európai kapcsolattal, mely egyedi igények kiszolgálását is lehetővé teszi, néhány nap alatt! A gyors reagálás az igényekre a jövőbeni fejlődésünk egyik célpontja lesz!

Budapest 2013


Copyright ©2013-2017 Azurvegyszer.hu. Az oldalt készítette: SikerBázis